Gak Usah Gengsi kang

Rabu, 04 Juli 2012 |


Ping your blog, website, or RSS feed for Free
PUISI UING 
Emm dunia internet, duh meni kitu gening, cenah anti blogspot he he, mendingan wordpress katanya, ya itumah hak pribadi meureun, tapi sesama teman mah biasanya aja weh,  he he penasaran tadi na mah, ceunah lain, eh apek teh bener, uhuy uhuy, urang mah murni kabeneran nyien blog teh menang sataun di indeks ku
google, adword cenah? henteu sumpah urang mah teu pernah konfirmasi ka adword da henteu, tapi jiga mah meni bebeakan nyien blog teh, eh tapi da hak pribadi atuh etamah, maenya dicaram caram, babaturan nyien blog nu soal, ah teu masalah, tapi kata kunci na di beli lewat adword hik hik hik, ah tapi masih loba celah make kata kunci na emang eta wungkul,???
Tapi ulang kitu teuing atuh, maenya blog urang sena di cekal tinu search engine, ulah atuah, sainganna sehat wae, terus terang abdimah teu bisa na naon, Tapi mereun Hayang nunjukan eksistensina yen manehna teh, jago dihal internet, mangga etah teu langkung kang, da teu aya larangan. Tapi abdimah nyunkeun ulah sena dicekal kitu atuh blog urang euy, muhun abdi ge terang abdi tiasa ngeblog ti anjeuna, atuh senah ngadambel ebook atuh mangga, ngan meureun abdi sok ngomong ngomong ebook, nya mangga kasep. 
he he diajar jadi blogger, menang duit tina blog ngimpi meureunnya, tapi kajen ke urang panasan, tapi selama ini nyien pancingan supaya kanyahoan boga saha eta blog teh, he he he berhasil - berhasil - berhasil, gening urang bisa gening nyien POLITIK lewat omongan he he, berhasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil. 
hidup teman ku yang paling baik, Hebat lah pak guru mah, saluuuuuuuuut. 
hatur nuhun elmuna kang, hatur nuhun, mugia dibales anu satimpa ti alloh swt.
abdi anu bodo tea, blogger cenah he he ....cak ah...!!!!!!

0 komentar:

Poskan Komentar